top of page

Wild Onderweg

La Loba 

Je diepste ziel ervaar je niet door lief en braaf te zijn. Het vraagt moed om diep in onszelf op zoek te gaan. Het is wel met zekerheid te zeggen dat er in elk van ons een La loba leeft, een bewaarder van de ziel en het archetype dat onze ziel opnieuw tot leven brengt. Met dezelfde zekerheid kan gezegd worden dat elk van ons de kracht heeft om uit te groeien tot de vrouw die we in aanleg zijn.

Vasalisa

Je wordt ingewijd in de wilde natuur door het vervullen van opdrachten: het te brave laten sterven, je eigen schaduw erkennen en bereid zijn om het onbekende binnen te gaan. 

Het lelijke eendje

Je kent dit verhaal zeker en toch zal deze versie wellicht nieuw zijn. In welke mate heb je je 'wilde ziel' in je opgroeien achterwege gelaten?
En wanneer heeft je wilde ziel zich wel mogen tonen? Waar zeg je neen tegen, wanneer durf je opstandig zijn? 

 

De rode schoentjes 

Je wilde leven leiden vraagt aandacht en kracht.
Dit verhaal van de rode schoentjes toont wat er gebeurt als je ingaat op een uitnodiging die een gemakkelijker leven belooft.

Op welke manier laat je je opsluiten? Wat heb je opgegeven waardoor je nu maar 'half' leeft. Hoe kan vind je de moet om weer vanuit je diep verlangen te leven? 

 

De skelettenvrouw 

Je komt iemand tegen en je wordt tot over je oren verliefd. Al betekent dit niet dat vanaf nu alles mooi zal zijn. Je wordt op de proef gesteld. 

Durf je ook omhelzen wat je vreest? Heb je de moed om aan de skelettenvrouw je hart te schenken? Intense en bijzondere liefdesrelaties zijn er immers enkel voor wie Heldenmoed toont. 

De maansikkelbeer

Als de Ontembare Vrouw terug in je leven komt, komt de speelsheid, het liefhebben ook terug. Echter niet zonder passage langs je herinneringen van woede en proces van loutering. Pas als je je liefdevolle kant toelaat en zorg draagt voor je kwellingen, maak je ruimte voor de speelsheid, voor het liefhebben, voor wie je werkelijk bent. 

 

Helder water

Of hoe ga je het creatieve leven voeden?

Je hoort  je ziel zingen maar je weet niet hoe er vorm aan te geven? Laat je het hierbij? Welke excuses gebruik jij om je creatieve energie niet te laten stromen? Jij als moeder als scheppende kracht, wie zou jou toestemming moeten geven?

Zeehondenhuid

Net zoals heimwee je terug naar huis doet verlangen, betekent lusteloosheid voor een vrouw  dat ze haar zielenhuis te lang niet heeft bezocht. Terug gaan is een moeilijke beslissing want het alledaagse slorpt je op. Maar als je ziel roept dan moét je luisteren.  

bottom of page