top of page
20220328__Evelyne_028__LR_edited.jpg

Ons aanbod vertrekt van het boek 'De Ontembare Vrouw’ van Clarissa Pinlola Estés. De verhalen in het boek bevatten een schat aan wijsheid over de vrouwelijke ziel. We hebben die rijkdom verweven met onze professionele en persoonlijke ervaringen en andere boeiende bronnen van inspiratie, en hebben zo een uniek aanbod gecreëerd.

Rituelen & Systemisch Werk

Rituelen zijn betekenisvolle handelingen die ons even losrukken uit de waan van het alledaagse. Ze doen ons vertragen en de steeds aanwezige verbinding met het grotere geheel bewuster ervaren.  Zo creëren we een krachtige en transformerende verbinding met onszelf, de natuur, anderen, het leven.

In combinatie met Systemisch Werk gaan we in diepere lagen contact maken met wat ons tegenwerkt, ons voedt.

Literatuur

De Ontembare Vrouw (Clarissa Pinkola Estés)

De Verboden Vrouw Spreekt (Pamela Kribbe)

The Heroine's Journey (Maureen Murdoch)

Playing Big (Tara Mohr)

Le Harem et l'Occident (Fatema Mernissi)

...

Het Voorouderveld (Ancestral Connection)

In onze westerse cultuur is hier doorgaans weinig aandacht voor. We kennen onze ouders, grootouders, met een beetje geluk onze achtergrootouders. En verder zijn we zijn meestal gericht op de toekomst. We vergeten zo dat we verder mogen bouwen op de schouders van wie ons vooraf ging; dat er een ganse tribe achter ons staat. Zoveel mensen die wensen dat wij ons leven volop oppakken, omdat zij dat ook hebben gedaan of niet hebben kunnen doen.

Ook bewust verbinding makend met wie er na ons  komt. Wat wil ik nalaten? Hoe kan ik sterke schouders zijn voor wie na mij komt? Ik ben een doorgeefluik en kan kiezen wat ik doorgeef.

We staan keer op keer versteld van de impact van een voorouderveld-opstelling.

Lichaamswerk

 

Lichaamswerk herstelt het contact met ons lichaam. Het gaat over 'voelen', een innerlijk luisteren waarmee we willen

voorbij gaan aan ons 'denken'  en de druk van onbewuste belemmerende patronen.  

Het herstellen van de verbinding met onze pure natuur en intuïtieve kracht laat ons toe beter te weten wie we zijn, 

wat we willen, wat we nodig hebben. 

Creatief & speels verbonden met de natuur 

We gaan creatief en speels aan de slag met wat de natuur en de omgevng biedt. Te vaak ervaren we een onderscheid tussen wat als ‘natuur’ gezien wordt en wie wij als mensen zijn. Terwijl er in essentie geen onderscheid is, wij zijn natuur. Een gedachte die we verweven in onze activiteiten.

Bezield & aards tegelijk

We staan met de voeten stevig op de grond. En we zijn bezield door alle facetten van het leven. Dit laat ons toe om een bedding te bieden waarin nieuwe inzichten en mogelijkheden zich kunnen tonen, in alle veiligheid.

Onze Eigenheid

bottom of page