Evelyne 

Mijn naam is Evelyne, ik ben een vrouw, een zus, een partner, een mama van 3, een vriendin, een collega, … al meer dan 10 jaar geinteresseerd in persoonlijke ontwikkeling, en blijvend nieuwsgieirig naar nieuwe ervaringen, ontdekkingen in de wereld, in mensen en mezelf. Ik ben veel, zoals jullie veel zijn. Ik ben nooit af, en ik ben tegelijk genoeg.

En ik ben graag wild - onweerstaanbaar wild - steeds verder in wording en blijvend onderweg.

Heel onverwachts leidde mijn pad me naar vrouwelijkheid. Ik voelde in 2018 voor het eerst hoe je je als vrouw echt gedragen kunt voelen omringd door vrouwen. Hoe vrij het voelde – hoe ik thuis kwam in mezelf, in de stilte, omringd door vrouwen.

They are my tribe!

Daarnaast werk ik ook in als zelfstandig coach met meer dan 20 jaar ervaring in HR (van consultant tot HR directeur). Je kan me ook terugvinden op noomly - leading beyond.

Voor meer informatie omtrent onze achtergrond, kijk gerust op ons LinkedIn profiel:

https://www.linkedin.com/in/evelynedebeuckelaer/

Wie zijn we?

Katrien

Ik ben mama van 2 volwassen dochters en werk als psycholoog/coach (Expeditie U). Het willen begrijpen van het denken, voelen en doen van mensen deed me voor de studies psychologie kiezen.

Mijn ouders hadden een zoon in gedachten, het vrouwelijke in mij heeft zich echt een weg moeten banen. Puberteit, het moederschap, een vision quest en het boek van de Ontembare Vrouw zijn daarbij belangrijke elementen geweest. Gaandeweg mocht ik een ondersteunende én speelse verbondenheid tussen mijn 'wilde natuur' en het grotere geheel ontdekken. 'Mijn wilde vrouw' krijgt haar plek in mijn leven. 

Voor meer informatie omtrent onze achtergrond, kijk gerust op ons LinkedIn profiel:

https://www.linkedin.com/in/katrienverhaeghe/

Evelyne en Katrien

We hebben elkaar ontmoet in juli 2017 tijdens de opleiding 'The Art of Facilitation', we begeleidden mekaar in hetzelfde huiswerkgroepje - alias de Buddies. Die Buddies, 3 mannen en 3 vrouwen, komen nog steeds samen, we houden elkaar 'scherp', dagen elkaar uit op het pad van onze persoonlijke ontwikkeling. Vriendschap en gedeelde interesses brengen ons dan als vanzelf op dit pad! 

Met dit Onweerstaanbaar Wild! project willen we een aanzet en steun zijn om jou tot de ontdekking en volle beleving van jouw vrouwelijke energie te brengen.