Evelyne 

Mama van 3 kinderen en getrouwd; 20jaar in een business omgeving binnen HR (van consultant naar HR Directeur) en nu als zelfstandige organisatie coach  en HR Manager door het leven stappend (noomly - leading beyond).

En graag wild - onweerstaanbaar wild.

Heel onverwachts leidde mijn pad me naar vrouwelijkheid. Ik voelde in 2018 voor het eerst hoe je je als vrouw echt gedragen kunt voelen omringd door vrouwen. Hoe vrij het voelde – hoe ik thuis kwam in mezelf, in de stilte, omringd door vrouwen.

They are my tribe!

Voor meer informatie omtrent onze achtergrond, kijk gerust op ons LinkedIn profiel:

https://www.linkedin.com/in/evelynedebeuckelaer/

Wie zijn we?

Katrien

Ik ben mama van 2 volwassen dochters en werk als psycholoog/coach (Expeditie U). Het willen begrijpen van het denken, voelen en doen van mensen deed me voor de studies psychologie kiezen.

Mijn ouders hadden een zoon in gedachten, het vrouwelijke in mij heeft zich echt een weg moeten banen. Puberteit, het moederschap, een vision quest en het boek van de Ontembare Vrouw zijn daarbij belangrijke elementen geweest. Gaandeweg mocht ik een ondersteunende én speelse verbondenheid tussen mijn 'wilde natuur' en het grotere geheel ontdekken. 'Mijn wilde vrouw' krijgt haar plek in mijn leven. 

Voor meer informatie omtrent onze achtergrond, kijk gerust op ons LinkedIn profiel:

https://www.linkedin.com/in/katrienverhaeghe/

Evelyne en Katrien

We hebben elkaar ontmoet in juli 2017 tijdens de opleiding 'The Art of Facilitation', we begeleidden mekaar in hetzelfde huiswerkgroepje - alias de Buddies. Die Buddies, 3 mannen en 3 vrouwen, komen nog steeds samen, we houden elkaar 'scherp', dagen elkaar uit op het pad van onze persoonlijke ontwikkeling. Vriendschap en gedeelde interesses brengen ons dan als vanzelf op dit pad! 

Met dit Onweerstaanbaar Wild! project willen we een aanzet en steun zijn om jou tot de ontdekking en volle beleving van jouw vrouwelijke energie te brengen. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon