top of page

Ons aanbod 

IMG_4668 (005).jpg

Wilde Wandeling

Wilde Wandeling is een intense belevings-tweedaagse met een innerlijke wandeling in de natuur en wild kamperen.

IMG_6569.jpg

Wild Vanbinnen

Wild Vanbinnen is een set van 4 eendaagse workshops met een innerlijke ont-dekking

van je intuïtie, schaduw, leiderschap en thuis komen in jezelf.

avond%25204_edited_edited.jpg

Wilde
Avond

Wilde Avond is een introductie tot

een wilder leven, gebundeld

in een reeks van avonden

(life of online).

Ons aanbod vertrekt van het boek 'De Ontembare Vrouw’ van Clarissa Pinlola Estés. De verhalen in het boek bevatten een schat aan wijsheid over de vrouwelijke ziel. We hebben die rijkdom verweven met onze professionele en persoonlijke ervaringen en andere boeiende bronnen van inspiratie.

 

  • Zo verweven wij het systemisch werk  in onze activiteiten. In het bijzonder hebben we aandacht voor het voorouderveld (the ancestral connection). In onze westerse cultuur is hier doorgaans weinig aandacht voor. We kennen onze ouders, grootouders, met een beetje geluk onze achtergrootouders. En verder zijn we zijn meestal gericht op de toekomst. We vergeten zo dat we verder mogen bouwen op de schouders van wie ons vooraf ging; dat er een ganse tribe achter ons staat. Zoveel mensen die wensen dat wij ons leven volop oppakken, omdat zij dat ook hebben gedaan of niet hebben kunnen doen. Ook bewust verbinding makend met wie er na ons  komt. Wat wil ik nalaten? Hoe kan ik sterke schouders zijn voor wie na mij komt? Ik ben een doorgeefluik en kan kiezen wat ik doorgeef. We staan keer op keer versteld van de impact van een voorouderveld-opstelling.


 

  • We gaan creatief en speels aan de slag met wat de natuur en de omgevng biedt. Te vaak ervaren we een onderscheid tussen wat als ‘natuur’ gezien wordt en wie wij als mensen zijn. Terwijl er in essentie geen onderscheid is, wij zijn natuur. Een gedachte die we verweven in onze activiteiten.

 

  • We zijn beiden gegrond en no-nonsens. Bezield door alle facetten van het leven én met de voeten op de grond. Dit laat ons toe om een bedding te bieden waarin nieuwe inzichten en mogelijkheden zich kunnen tonen, in alle veiligheid.

Er bestaat geen exact stappenplan voor het ontplooien van je vrouwelijke ziel ...

 

Van harte welkom om samen met andere vrouwen, die net als jij niet langer kunnen weerstaan aan het verlangen van hun ziel, deel te nemen aan ons aanbod!

Een mens is zo vaak naar buiten gericht

zonder echt contact met zichzelf

en zonder afstemming

met zijn innerlijke wereld. 

Uiteindelijk realiseren we ons

door naar buiten te komen.

En liefst door eerst of ook

een innerlijke weg af te leggen.

En dat is een levenslange weg.

bottom of page